Post by valgubobsflemta on Feb 21, 2022 8:24:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Visiškai siaubinga patirtis. Žaidimas nuolat mirgėjo mano įvestis – tokios problemos neturėjau jokioje kitoje programoje – ir pašalino duomenis, kai antrą kartą paleidau žaidimą. Kita problema antrojo paleidimo metu buvo tai, kad jis tiesiogine prasme užrakino mano telefoną visam pusvalandžiui. Turėjau išimti bateriją, kad priversčiau telefoną išsijungti, kad vėl galėčiau naudoti ekraną. Neketinu kada nors daugiau atsisiųsti ir žaisti žaidimų iš šio leidėjo.
Labai geras žaidimas tikrai patariu atsisiusti😉😉😉😉😉
Tai kietas, bet pašalinkite skelbimus.
Tai gana smagu, ji turi gerą grafiką, bet per daug priedų
TRANSFORMERS: Forged to Fight Toiminta pdic
Cut the Rope: Magic Hlavolamy qhl
Viščiuko paskutinis levelis kvailas niekaip negaliu jo pereiti
Coooooooooooooooo
Geras žaidimas, bet per daug reklamų. Jausmas taip, lyg žaisčiau tarp skelbimų, o ne tarp žaidimų.
MAN PATINKA, NES 3D vaizdas ir gyvūno morpavimas man patinka žuvies morpas (AKU SUKA INI KARNA 3d dan berubah jadi hewan aku suka berubah ikan)
Geras zaidimas bet man digsta cristalai
Waaaayyyyy per daug skelbimų ir tie per ilgi.
Šiek tiek pažaidžiau, tada jis tiesiog strigdavo
Tai labai nuostabu ir miela, bet gana sunku
Buvo smagu, bet jame buvo daug priedų ir buferio
Puiku, bet 2 žvaigždutės, nes už deimantus reikia mokėti
Tai labai geras ir labai įdomus žaidimas laisvalaikiu ir man tai patinka
Man patinka žaidimas, bet po kelių etapų jis nebeįkrauna mano energijos
Tiek daug skelbimų! Po kiekvieno lygio yra 30 sekundžių skelbimas. Taip erzina!
Tiesiog per daug skelbimų
LABAI per daug skelbimų
Šlykštus skelbimų kiekis. Suprantu, kad taip komanda gauna atlyginimą, bet žaidime ir reklamose turi būti tam tikra pusiausvyra.
Praėjus kelioms minutėms po šio žaidimo įdiegimo, visos mano telefono programos pradėjo užsidaryti ir rodyti klaidas. Turėjau išjungti „Wi-Fi“ ir pašalinti šią programą. Esu tikras, kad tai paslaugos užkrėsti skelbimai, kurie tyliai bando užvaldyti jūsų telefoną su išnaudojimais ir programų riktais.
Jis sudužo per mano pirmąjį spektaklį. Dabar programa net neatsidaro.
Paprastas žaidimas, bet puikus būdas praleisti laiką.
Daugeliui skelbimų. Gražus laiko praleidimas
šis kirpimo žaidimas yra laimėtas geriausiems regėtojams.
Cut the Rope: Magic Puzzle aox
LABAI per daug skelbimų! Tarp kiekvieno... vieno... lygio yra vienas. Žaisti tampa itin nuobodu, o jei nepasiekiate lygio, jūs dar labiau baudžiate, nes prieš bandydami dar kartą turite peržiūrėti skelbimą
tikrai mėgaukitės šiuo žaidimu. tai puikus priedas prie kirpimo žaidimų, o nauja grafika ir žaidimo stilius yra nuostabus. laukiu, kas dar bus
myliu mielą virvės magiją, ji tokia pat smagi kaip ir jos pirmtakai.
Per daug skelbimų, išskyrus tai, kad tai puiku. Aš nekenčiu skelbimų, o kas ne? Taigi aš pašalinau programą.
Neduokite šiai įmonei pinigų. Net jei mokate už jokias reklamas, atspėk ką, tai kvaila**. Jūs gaunate reklamų, nepaisant priverstinių rėmėjų, ir įžūlių kaip fu** neišvengiamų vaizdo įrašų skelbimų.
Tai tikrai nėra geras žaidimas
Cut the Rope: Magic پزل rar
Jau tris kartus turėjau ištrinti ir iš naujo įdiegti šią programą, nes ji sugenda. Kiekvieną kartą turiu pradėti iš naujo ir tai taip erzina. Paskutinį kartą jau beveik baigiau žaidimą. Ar to negalima pataisyti?
Įdomus žaidimas.. bet 15 sekundžių reklamos.. ne
Tai fantastiškas žaidimas, bet energijos papildymas yra toks nuobodus
kam trugdo reklamos tada wifi isijunkit ir nebebus tu reklamu
Anksčiau tai buvo labai geras žaidimas! Bet dabar negaliu atidaryti žaidimo... Dabar turiu tai įdiegti iš naujo
Supraskite, kad norite užsidirbti pinigų, bet skelbimų kiekis yra neįtikėtinas ir nesakyk man apie AdBlock
Programa vis sustoja mano telefone, aš nežinau, kokia problema!
Puikus žaidimas vaikams.
Tai tikrai geras žaidimas, tačiau kai kurie galvosūkių sprendimai priklauso nuo per tikslaus laiko: nėra klaidų ribos, o tai reiškia, kad nors ir išsprendėte galvosūkį, vis tiek turite nusipirkti užuominą, kad gautumėte reikiamą tikslumą. nunešk saldainį Om Nom. Truputį apmaudu...
Man patinka žaidimas, tai yra kažkas, kuriuo galite mėgautis, kai savo Borde arba kai tiesiog norite ką nors padaryti, tai panašu į tai, kad kai pradedi žaisti, negali sustoti. Tikimės, kad jums patiks ir smagiai žaisite